Image Alt

Educació infantil

Educació infantil

(de 3 a 5 anys)

La finalitat de l’Educació Infantil és la de contribuir al desenvolupament físic, afectiu, social i intel·lectual en la primera infància. La importància d’aquesta etapa recau en la socialització i en el foment de les capacitats pròpies de cada alumne, ja que els primers anys de vida són els més proclius a l’estimulació sensorial de tots els sentits i capacitats.

Metodologia i continguts

A través d’activitats lúdiques i motivadores, els alumnes es relacionen amb diversos continguts i matèries de forma molt sensorial i amb estimulació de les llengües i les matemàtiques. Es treballa la iniciació al traç, el reconeixement de les lletres, l’escriptura, la lectura, els nombres, les sumes i restes, les quantitats, sempre respectant el ritme propi d’aprenentatge de cada infant i la seva maduració personal.

Interacció amb el medi, treball per projectes, investigació, lectures, valors de grup, reflexió…

Descoberta d’un mateix i de totes les possibilitats del propi cos.

Natació

(de P3 a 1r d’EP)

Els nens i nenes d’educació infantil i 1r d’EP assisteixen a un curs de natació a les instal·lacions municipals de Cerdanyola. Disposen de monitoratge especialitzat durant l’horari escolar, acompanyats de personal de l’escola. Disposen de servei d’autocar per anar i tornar.

Activitats extraescolars

Descarrega el dossier amb totes les activitats que els teus fills poden realitzar

Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres