Image Alt

Serveis de l’escola

Menjador

L’escola disposa de servei de menjador complet i diari. Al migdia, tant a l’hora de dinar com l’estona posterior, professorat i monitors i monitores del mateix centre organitzen activitats de lleure entre les 13h i les 15h. També inclou el servei de pícnic en el cas que l’alumnat ho sol·liciti quan marxen d’excursió. Mensualment s’informa del menú. Oferim dietes personalitades, adaptades segons les necessitats alimentàries: al·lèrgens, sense gluten,…

Canguratge

Hi ha servei de canguratge al matí (de 7:30 h a 9 h) i a la tarda (de 17 h a 18 h). Segons demanda, també pot haver servei de canguratge fins les 19 h. També es pot fer servir de manera fixa o esporàdica.

Compra de bates i xandalls

Els alumnes de l’escola han de portar la bata des de P3 fins a 6è d’EP. D’altra banda, també han de portar el xandall de l’escola el dia que fan educació física, des de P3 fins a 4t d’ESO. El xandall consta de: pantaló curt o llarg, polo màniga curta o llarga i jaqueta. Pels alumnes d’ESO també hi ha una dessuadora,que poden portar com a alternativa a la jaqueta. A continuació teniu més informació de com podeu adquirir la bata i el xandall i l’enllaç a la pàgina web on es compra.

https://www.traditionrolex.com/43

Activitats complementàries

Anglès

Des de P3, els alumnes tenen un contacte diari amb l'anglès. A Primària es va ampliant, introduint matèries com el Science i el Chess per contribuir a l’assoliment de nou vocabulari i millorar els coneixements de la llengua. Es treballa amb la plataforma Science Bits al cicle superior de primària i a tota l’ESO. L'objectiu és que els alumnes adquireixin un coneixement rigorós i un ús adequat del català, del castellà i de l’anglès.

Projectes

Preparem els alumnes per donar respostes innovadores en una societat canviant i en evolució constant. Treballant per projectes aconseguim un procés d’ensenyament i aprenentatge interdisciplinari, global, únic i competencial. A través de la pràctica reflexiva del treball cooperatiu aconseguim formar ciutadans i ciutadanes crítics, amb opinió pròpia, autònoms i que siguin capaços de resoldre els nous reptes de la societat actual.

Matemàtiques

Tots els alumnes participen dels tallers matemàtics planificats a cadascun dels cursos i nivells, que tenen l’objectiu d’apropar-los al coneixement de la matèria a través de la manipulació i l’experimentació. La intenció es apropar els/les alumnes a les matemàtiques des de la comprensió. L’ús de materials manipulatius i experimentals i el plantejament de problemes reals, facilita que els nens i les nenes trobin el sentit a conceptes abstractes com són la numeració, la mesura o els algorismes de càlcul.

Taller d'escacs

Al cicle inicial i mitjà d’educació primària realitzem un taller setmanal d’escacs en grups reduïts i amb monitoratge especialitzat de l’Escola d’Escacs de Cerdanyola. Als cursos de 3r i 4t, el taller es realitza majoritàriament en llengua anglesa.

Treball de la Competència Digital

Al cicle inicial, introduïm la informàtica a l’aula a través de jocs i programes educatius amb iPads o tauletes. A partir de cicle mitjà d’educació primària van a l’aula d’informàtica i la matèria és impartida per professorat especialista.

Cooperació intercicles

L’alumnat d’ESO realitza una sèrie d’activitats de voluntariat per a l’alumnat d’infantil i primària. Dins d’aquestes activitats es desenvolupen principalment les seves competències personals i socials.

Activitats de cultura popular

A l’escola volem arrelar els nostres alumnes al lloc on viuen, coneixent els orígens i costums propis. Algunes de les celebracions més importants són: Castanyada, Nadal (Pastorets…), els Tres Tombs, Carnaval, Sant Jordi, Mare de Déu de Montserrat…

Educació a través de l'art

Considerem molt important que tot l’alumnat participi en audicions musicals, espectacles de dansa, teatre, cinema, etc. per tal d’habituar-los a saber estar i gaudir de les diferents expressions artístiques i culturals.

Setmana del Monogràfic

Cada any, tota l’escola treballa un tema monogràfic que esdevé la temàtica i el centre d'interès al llarg de tot l'any, encara que els tallers més manipulatius i culturals es concentren en una setmana en la qual desenvolupen tots els continguts de les diferents àrees d’acord amb el tema que es treballa i organitzada en tallers rotatius.

Casal d'Estiu

L’escola organitza un casal d’estiu durant un mes obert a tot l’alumnat del centre.

Entre altres activitats es plantegen:

Sortides a les diferents piscines de Cerdanyola i voltants

Sortides culturals

Gimcanes a l’escola

Tallers d’art, música i teatre

Fantàstiques excursions: al Tibidabo, a Illa Fantasia, al Museu de la Ciència...

Sortides i colònies

Per tal de complementar els temes i continguts treballats a classe, es realitzen sortides a la mateixa ciutat, amb la intenció d’oferir als nostres alumnes els coneixements sobre el lloc on viuen, la seva cultura i la seva història. Són activitats dinamitzades per Cerdanyola que inclouen totes les varietats: dansa, música, teatre, història i tot un ventall més ampli d’activitats culturals i artístiques.

També realitzem tres excursions anuals de tot el dia per curs, amb l’objectiu d’aprofundir i complementar algun dels continguts i activitats que fan diàriament a les classes.

A final de l’etapa d’educació infantil (P-5) i de cada curs de l’educació primària, es realitzen unes colònies de tres dies de durada en una casa adequada a l’edat i amb tallers monitoritzats, acompanyats del professorat del centre.

A 1r d’ESO també es fan colònies de 3 dies a càrrec de personal i monitors especialitzats i en cases adequades que ofereixen activitats molt motivadores pensades per a cada grup d’edat. Els alumnes de 2n i 3r d’ESO realitzen, durant la mateixa setmana, una sortida de tot el dia a Port Aventura. L’alumnat de 4t d’ESO realitza un viatge de final d’etapa a Roma que organitza l’escola.

Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres